Logitech lansează PRO Racing Wheel și PRO Racing Pedals

0

În cursul evenimentului Logi Play dedicat echipamentelor pentru jocuri streaming, Logitech a anunțat astăzi PRO Racing Wheel și PRO Racing Pedals, un nou sistem conceput cu și pentru piloții profesioniști de sim. Proiectat pentru cea mai realistă și captivantă experiență de curse posibilă, PRO Racing Wheel dispune de un nou motor de înaltă performanță Direct Drive împreună cu tehnologia de feedback TRUEFORCE pentru a oferi cea mai precisă și pură conexiune la curse.

Lando Norris, McLaren F1

„PRO Racing Wheel de la Logitech face ca experiența de curse sim să fie incredibil de realistă. Sunt capabil să simt condițiile pistei și cum se schimbă mașina în timpul cursei, ceea ce schimbă jocul. Când folosesc acest volan acasă, simt că sunt chiar acolo pe pistă”, a declarat Lando Norris, pilot de F1 pentru McLaren.

Noul motor Direct Drive al Volanului de curse PRO este capabil de o forță impresionantă de 11 newtoni metri, cu un răspuns cu latență incredibil de scăzută. Atunci când este asociat cu TRUEFORCE – o tehnologie proprietară exclusivă Logitech G, de feedback de înaltă definiție – motorul Direct Drive oferă un realism de curse extraordinar, cu frecvențe de răspuns mai mari ca oricând. Drept rezultat, jucătorii de simulatoare pot experimenta acum fizica și sunetul în joc cu niveluri mult mai ridicate de precizie și feedback aproape instantaneu, de la condițiile drumului până la vibrațiile motorului.

Volanul dispune de un design intuitiv cu butoanele și cadranele amplasate astfel încât concurenții să nu fie nevoiți să-și ia mâinile de pe volan sau ochii de la drum.

Padele de schimbare a vitezei sunt proiectate cu un sistem magnetic care utilizează senzori fără contact și magneți tactili suplimentari, rezultând o senzație realistă, mecanică, care simulează cu acuratețe o mașină de curse profesională, cuplată cu durabilitatea pentru milioane de schimbări de viteze. 

Padelele analogice oferă un răspuns tactil perfect pentru o varietate de funcții de curse. Atunci când sunt configurate ca o configurație cu dublu ambreiaj, acestea oferă avantajul perfect la lansarea de pe grila de pornire. Configurațiile alternative includ o frână de mână și două axe suplimentare, astfel încât concurenții să poată programa palete ca gaz și frână, oferind control analogic pentru diferiți concurenți.

Indiferent dacă concurenții au nevoie de setări diferite pentru curse diferite sau pentru mașini diferite din același campionat, ei pot configura cu ușurință, din mers, setările importante în cadrul a cinci profiluri diferite de curse.

Sistemul de pedale înregistrează forța aplicată în timpul curselor, permițând o memorie musculară îmbunătățită, iar cantitatea perfectă de putere de frânare îmbunătățește senzația șoferului și oferă o performanță mai consistentă la curse.

Pedalele de ambreiaj și de accelerație pot fi reglate mai ferm sau mai moale folosind un set de arcuri interschimbabile și pedala de frână printr-o selecție de elastomeri. Atât pedala de accelerație, cât și pedala de ambreiaj folosesc, de asemenea, senzori cu efect hall fără contact, asigurându-le longevitatea.

Fiecare pedală poate fi mișcată orizontal pentru a crea distanța perfectă pentru fiecare pilot , iar modulele de pedale detașabile simplifică la maxim personalizarea.

PRO Racing Wheel este disponibil în două versiuni, una compatibilă cu consolele PC, PlayStation®5 și PlayStation®4 și una compatibilă cu PC, Xbox Series X|S® și Xbox One®.

PRO Racing Pedals sunt compatibile cu PC-urile cu Windows® 10/11 printr-un port USB și, dacă sunt conectate la PRO Racing Wheel cu Xbox Series X|S®, Xbox One®, PlayStation®5 sau PlayStation®4.

Logitech PRO Racing Wheel și Logitech PRO Racing Pedals vor fi disponibile pe  LogitechG.com și la comercianți din întreaga lume din luna septembrie 2022, la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 1099 EUR/Volan și, respectiv, 349 EUR/Pedale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *